Steven Tylerin terveysongelmat jatkuvat – Perui esiintymisensä hyväntekeväisyysgaalassa

Aerosmith-laulaja olisi palkittu gaalassa elämäntyöstään sekä Janie's Fund -hyväntekeväisyysrahastosta.
5.1.2023 22:41

Aerosmithin Steven Tylerilla on viime aikoina ollut paljon terveyshuolia, joiden vuoksi yhtye on joutunut perumaan useita keikkoja. Yhtye perui marraskuussa kaksi Dolby Live in Park MGM -esiintymistään ja joutui joulukuussa jättämään Las Vegasin residenssinsä kesken Tylerin sairastelun vuoksi.

Uusi vuosi ei ole alkanut laulajan osalta sen paremmin. Tylerin manageri on nimittäin ilmoittanut, että laulaja joutuu perumaan osallistumisensa ensi kuussa järjestettävään Power of Love -hyväntekeväisyysgaalaan. Tylerin oli tarkoitus paitsi esiintyä gaalassa myös vastaanottaa tunnustus elämäntyöstään sekä hyväntekeväisyydestään: Tyler on perustanut hyväksikäytettyjä ja päihdeongelmien kanssa kamppailevia nuoria naisia avustavan Janie’s Fund -rahaston sekä Janie’s House -turvakodin.

Tyleria vastaan nostettiin viime viikolla syytteet 1970-luvulla tapahtuneesta alaikäisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Syytteet nostaneen Julia Holcombin tämä oli 16-vuotias, kun hän tapasi tuolloin 25-vuotiaan Tylerin ensimmäistä kertaa Aerosmithin keikan jälkeen. Syytteessä Holcomb väittää Tylerin harrastaneen kanssaan seksiä ja taivutelleen hänen äitinsä antamaan laulajalle Holcombin huoltajuuden, jotta Tyler pystyi ottamaan alaikäisen Holcombin mukaan yhtyeen kiertueelle. Holcomb myös väittää tulleensa raskaaksi ja Tylerin pakottaneen hänet tekemään abortin.

Lisää luettavaa