Steve’n’Seagulls lähtee aikamatkalle – Ensiesityksessä yhteistyössä Timo Kämäräisen kanssa tehty The Signals From The Past

22.2.2024 15:02

Steve’n’Seagulls julkaisee huomenna perjantaina uuden The Signals From The Past -singlen, joka on tehty yhteistyössä tuottajana häärineen Timo Kämäräisen kanssa. Yhtyeen viidennen albumin ensimmäisissä sessioissa äänitetty biisi on saanut innoituksensa 80-luvun scifi-elokuvista ja aikamatkustamisesta, ja se on ollut myös bändille itselleen matka johonkin tuntemattomaan.

”Kappale kertoo ajan ja ulottuvuuksien läpi matkustavista signaaleista, jotka tuovat mukanaan uuden maailmanjärjestyksen. Taustalla on myös ajatus, jonka mukaan voimakas tarina ei kuole koskaan”, bändi kertoo.

”Tässä kappaleessa yhtyeen soinnissa keskeisten akustisten soittimien lisäksi kuullaan muun muassa analogisyntetisaattorin äänenvärejä. Uusilla vivahteilla haluttiin tukea kappaleen tarinaa ja myös tuoda yhtyeen sointiin rohkeasti uusia sävyjä.”

Single on saanut seurakseen myös Soundissa ensiesityksensä saavan Jukka Vidgrénin ohjaaman videon, joka leikittelee myös 80-luvun estetiikalla neonvaloineen ja glittereineen. Jo aiemmin My Sharona– ja Still Loving You -videot ohjannut Vidgrén on tuttu nimi myös esimerkiksi Hevi reissu -elokuvan toisena käsikirjoittajana ja ohjaajana.

Yhtyeen keikkakalenteri näyttää alkuvuoden ja kesän osalta puolestaan seuraavalta:

24.2. Peurunka Areena, Laukaa
1.3. Las Palmas Kimmel, Joensuu
20.4. Silja Rock, Silja Symphony
4.5. Auditorio Miilu, Petäjävesi
11.5. G Livelab, Helsinki
17.5. Ravintola Kivijalka, Mikkeli
18.5. House of Olaf, Savonlinna
24.5. Ikaalinen Spa & Resort
25.5. Verstaan Konehalli, Nakkila
1.6. G Livelab, Tampere
3.7. Ravintola Terho, Mathildedal
4.7. Ravintola Terho, Mathildedal
5.7. Kirmot, Saarijärvi
11.7. M/S Rhea, Jyväskylä
27.7. Kapakanmäki, Tuulos
2.8. Krapin Pajan puistokonsertti, Tuusula

Lisää luettavaa