Stratovariuksella kehno kiertueen alku

13.1.2011 16:17

Stratovarius aloitti Helloweenin kanssa paiskattavan Euroopan-kiertueen kakkosan Pariisista - tai näin oli määrä tapahtua. Laulaja Timo Kotipelto ei kuitenkaan pystynyt laulamaan ääntäkään edes soundcheckissa. 

Stratovarius aloitti Helloweenin kanssa paiskattavan Euroopan-kiertueen kakkosan Pariisista – tai näin oli määrä tapahtua. Laulaja Timo Kotipelto ei kuitenkaan pystynyt laulamaan ääntäkään edes soundcheckissa. 

– Sain joulukuussa Tsekistä tai Puolasta voimakkaan bakteerin. Joulun aikoihin mikään ei pysynyt sisällä ja istuin vessanpöntöllä monta päivää. Kurkkuni on sairauden jäljiltä niin kuiva, ettei laulamisesta tule juuri nyt mitään. En itse asiassa saa kurkusta yhtäkään oikeaa ääntä, mies kertoi ennen Pariisin-keikkaa.

Vain varttitunti ennen konserttia tapahtunut lopullinen perumispäätös sai jatkoa seuraavana iltana Lyonissa. Nyt kiertue on tauolla yhden päivän ajan ja Stratovariuksen on määrä nousta lavalle Bilbaossa perjantaina 14.1. Toivottavasti laulajan kunto kohenee tuohon keikkaan mennessä.

Ironiseksi tilanteen tekee myös se, että Stratovariuksen rumpali Jörg Michael palasi ennen Pariisin-keikkaa yhtyeen riveihin. Mieshän sai syöpädiagnoosin viime vuoden lopulla eikä voinut osallistua rundin ykkösosaan. Nyt sairaus on kuitenkin hallinnassa ja Michael uhkuu soittohaluja.

www.stratovarius.com

Lisää luettavaa