Stratovarius saa olla tyytyväinen: loistava konsertti ja loppuunmyyty sali

5.10.2014 18:33

Stratovariuksen Visions-albumia juhlistava Suomen-rundi käynnistyi keikoilla Oulussa ja Helsingissä. Seitsemäntoistavuotias Visions tuntuu kelpaavan, sillä esimerkiksi Tavastia-klubi myytiin loppuun jo ennakkoon ja kuumatunnelmaisen salin meininki oli sen mukainen. Katsohan kuvia Soundin Facebookista!

Niin, miksei olisi kelvannut, sillä suomalaisen raskaan musiikin klassikko osoitti hellittämättömän voimansa myös liveolosuhteissa ja levyn suuri musiikillinen vaihtelevuus puolestaan takasi sen, että tunnin mittainen Visions-osuus sujahti ohi yhdessä humauksessa. Erittäin ilmeikkäästi soittanut bändi latasi Visionsin perään vielä kuusi tuoreempaa kappaletta ja kaikkiaan setin mitta lähestyikin paria tuntia. Myös livesoundit olivat mainiot ja valoshow toimi, joten Stratovarius osui Tavastialla napakymppiin, tai ainakin hyvin lähelle sitä.

– Oli kieltämättä aivan mahtavaa soittaa loppunmyydylle salille vaikka olenkin ollut viime viikkoina vähän kipeänä. No, lavalla kaikki huonommat fiilikset unohtuivat saman tien, laulaja Timo Kotipelto sanoi esiintymisen jälkeen.

Kuten Soundissa jo aikaisemmin kerrottiin niin Stratovarius kirjoittaa parhaillaan myös uusia kappaleita ja yhtyeen onkin tarkoitus vetäytyä studion uumeniin ensi vuoden alkupuolella.

Visions-rundi jatkaa matkaansa täältä löytyvän aikataulun mukaan.

Lisää luettavaa