Sturm Und Drang palaa nöyränä markkinoille

Vaasalainen heavyryhmä Sturm Und Drang julkaisee Rock ’n’ Roll Children -kakkoslevynsä 12. marraskuuta. Albumi seuraa toukokuussa 2007 ilmestynyttä Learning To Rock -debyyttiä, joka myi Suomessa yli platinarajan.

– Albumin nimi Rock ’n’ Roll Children on samalla sekä symbolinen että hieman ironinen. Se viittaa aikamme rocksukupolven kasvatteihin ympäri maailmaa – ihmisiin joita yhdistää rock- ja metallimusiikki. Toisaalta taas; me olemme nuoria ja moni saattaa kuvitella, ettemme ole vielä tarpeeksi kypsiä ja taidokkaita soittamaan heviä. Levyn nimi ei lupaa liikoja kyvyistämme, mutta sisältö saattaa yllättää kuulijan. On parempi olla nöyrä kuin kerskailla, sanoo Sturm Und Drangin laulajakitaristi Andre Linman.

Uuden levyn äänitykset alkoivat Vaasassa viime keväänä ja ensimmäinen singleirroitus Break Away julkaistiin 22. syyskuuta. Kappaleen video on nähtävissä täällä.

Rock ’n’ Roll Children julkaistaan marraskuun lopussa myös Japanissa ja vuoden 2009 alussa muissa Pohjoismaissa sekä Keski-Euroopassa. Pitkäsoiton biisilista näyttää seuraavalta:

Last Of The Heroes
The River Runs Dry
Break Away
Sinner
A Million Nights Of Winter
Alive
These Chains
That’s The Way I Am
Life
Heaven (Is Not Here)

www.sturmunddrang.fi