Suomen indiekenttä on yhtä bändiä köyhempi: Delay Trees lopettaa vuosikymmenen uran jälkeen

Kaikuisten äänimaisemien tulkitsijat siirtyvät yhteisellä päätöksellä elämässä eteenpäin.

Delay Trees

Juuri tullut tiedote kertoo, että Delay Trees lopettaa uransa. Lopettamispäätös tehtiin tiedoksiannon mukaan yhteisellä päätöksellä ”rakkaudentäyteisen” keskustelun päätteeksi.

”Me neljä pysymme ystävinä, ja on ollut ilo jakaa näin villi matka näin hienojen muusikoiden ja ihmisten kesken. Kukaan meistä ei muuttaisi mitään”, vuonna 2007 perustettu yhtye kirjoittaa.

”Rami Vierula jatkaa musiikin tekemistä omalla nimellään sekä 23:23-projektinsa kanssa. Jos Onni, Sami tai Lauri päättävät tehdä uutta musiikkia, kerromme siitä varmasti Delay Treesin Facebook-sivun välityksellä.”

Soliti Recordsin suojissa toiminut Delay Trees teki neljä albumia ja muutamia pienempiä julkaisuja. Viimeisin levy, sopivasti nimetty Let Go, julkaistiin tämän vuoden maaliskuussa.

”Pyydämme, kuunnelkaa levyjämme ja ep:itämme. Ne ovat kaikki Spotifyssa (tai Before I Go Go -ep ei ole, mutta sen voi ladata kotisivuiltamme). Niihin kätkeytyy paljon rakkautta, surua, tuskaa, toivoa ja uskoa”, yhtye kirjoittaa.

”Ja jos haluat tukea yhtyettä, vieraile verkkosivuillamme ja osta levyjämme, jotka menivät muuten juuri alennusmyyntiin. Joo, rahanpuutteessa ollaan, kuten kaikki täkäläiset indiebändit.”