Kotimaisia videoita: Pariisin Kevät, PMMP, Shine 2009

13.11.2013 14:04

Pariisin Kevät on julkaissut uuden musiikkivideon. Hannu Aukian ohjaama Mielikuvituksen tuotetta kuvattiin Yhdysvalloissa keskellä aavikkoa, jossa yhtyeen nokkamies Arto Tuunela seikkailee.

Mielikuvituksen tuotetta löytyy alkusyksystä julkaistulta Jossain on tie ulos -albumilta. Levy miellytti Soundin kriitikkoa neljän tähden verran.

Pariisin Kevään loppuvuoden kiertuepäivät ja -paikkakunnat löytyvät täältä.

Yksi viime kuun puolella julkaistu kotimainen musiikkivideo on jäänyt esittelemättä.

PMMP julkaisi lokakuun lopun jäähyväiskeikkojensa yhteydessä Korkeasaari-kappaleesta tehdyn videon. Yksi keikkojen ja kokoelman myötä määrittelemättömän pituiselle tauolle jääneen yhtyeen videon kuvaajista on poika, jonka kirjeistä Korkeasaaren teksti sai alkunsa.

Tunnetuimmat PMMP-kappaleet sekä yhden uuden biisin, live-dvd:n ja muuta ekstraa sisältävä Hitit-kokoelmalevy julkaistaan marraskuun 29. päivä.

Mikko Pykärin ja Sami Suovan muodostama elektronista poppia esittävä Shine 2009 on mukana Modular Studio Session -sarjan tuoreimmassa osassa.

Katso alta yhtyeen liveveto lokakuussa julkaistulta Our Nation -levyltä löytyvästä No Thanks -kappaleesta.

Shine 2009 kiertää marras- ja joulukuussa Eurooppaa australialaisyhtye Cut Copyn lämppärinä. Kiertuepaikat ja -päivät täällä.

Lisää luettavaa