Kotimaisia videoita: Pariisin Kevät, PMMP, Shine 2009

Pariisin Kevät on julkaissut uuden musiikkivideon. Hannu Aukian ohjaama Mielikuvituksen tuotetta kuvattiin Yhdysvalloissa keskellä aavikkoa, jossa yhtyeen nokkamies Arto Tuunela seikkailee.

Mielikuvituksen tuotetta löytyy alkusyksystä julkaistulta Jossain on tie ulos -albumilta. Levy miellytti Soundin kriitikkoa neljän tähden verran.

Pariisin Kevään loppuvuoden kiertuepäivät ja -paikkakunnat löytyvät täältä.

Yksi viime kuun puolella julkaistu kotimainen musiikkivideo on jäänyt esittelemättä.

PMMP julkaisi lokakuun lopun jäähyväiskeikkojensa yhteydessä Korkeasaari-kappaleesta tehdyn videon. Yksi keikkojen ja kokoelman myötä määrittelemättömän pituiselle tauolle jääneen yhtyeen videon kuvaajista on poika, jonka kirjeistä Korkeasaaren teksti sai alkunsa.

Tunnetuimmat PMMP-kappaleet sekä yhden uuden biisin, live-dvd:n ja muuta ekstraa sisältävä Hitit-kokoelmalevy julkaistaan marraskuun 29. päivä.

Mikko Pykärin ja Sami Suovan muodostama elektronista poppia esittävä Shine 2009 on mukana Modular Studio Session -sarjan tuoreimmassa osassa.

Katso alta yhtyeen liveveto lokakuussa julkaistulta Our Nation -levyltä löytyvästä No Thanks -kappaleesta.

Shine 2009 kiertää marras- ja joulukuussa Eurooppaa australialaisyhtye Cut Copyn lämppärinä. Kiertuepaikat ja -päivät täällä.