Superdiesel tekee kunniaa arjen sankareille uudella singlellä – ”Välillä meistä kaikista tuntuu, että ansaitsemme parempaa”

Superdiesel.
Jarmo Katila

"Toivottavasti tämä biisi antaa kuuntelijoille energiaa jokaiseen päivään ja optimistisuutta tulevaisuuteen", yhtye toteaa.

Vuonna 2016 perustettu ja viime vuonna esikoisalbuminsa Elevate julkaissut helsinkiläinen rockryhmä Superdiesel on tänään julkaissut uuden singlen Superstar, jonka kautta yhtye haluaa tehdä kunniaa kaikille arjen sankareille ja supertähdille – sellaisia me kaikki tavallaan olemme tässä hyvin hullussa maailmassa.

”Välillä meistä kaikista tuntuu, että ansaitsemme parempaa oli kyse sitten kunnioituksesta työpaikalla tai muista elämän osa-alueista. Joskus myös tuntuu, että menneiden sukupolvien luomat odotukset eivät enää sovi nykyiseen maailmaamme ja se saattaa tukahduttaa sisäisen palomme. Otamme osumaa elämästä, mutta pitää aina muistaa oma hyvinvointi ja uskoa itseensä. Olemme kaikki osaltamme luomassa parempaa maailmaa ja toivottavasti tämä biisi antaa kuuntelijoille energiaa jokaiseen päivään ja optimistisuutta tulevaisuuteen”, yhtye toteaa kollektiivisesti.

Superdieselin voi nähdä keikalla muun muassa Vantaan Bar Rock Bearissa 28. elokuuta sekä Helsingin On the Rocksissa 2. syyskuuta.