Syksyllä hanskat naulaan lyönyt retrorock-yhtye tekee paluun – tosin yhtä miestä köyhempänä

27.1.2017 12:51

Ruotsalaisyhtye Graveyard tiedotti viime syyskuussa lopettavansa toimintansa määräämättömäksi ajaksi. Tuolloin julkaistussa tiedotteessa kerrottiin lopettamisen syyksi erimielisyydet bändin sisällä.

Kovin kauaa ei yhtye ehtinyt telakalla seisoa, sillä nyt bändi on ilmoittanut jatkavansa toimintaansa. Mutta yksi on joukosta poissa: rumpali Axel Sjöberg ei jatka yhtyeen riveissä vaan keskittyy omaan Big Kizz -yhtyeeseensä.

– Elämä ei ole aina helppoa eikä bändissä soittaminen varsinkaan tee siitä yhtään helpompaa. Hommat eivät sujuneet ja tämä oli ainoa vaihtoehtomme bänditoimintamme jatkamiseksi. Sen kummempia syitä ja taustoja tähän ratkaisuun emme halua tai aio kommentoida, yhtye toteaa Facebook-sivuillaan.

– Toivotamme Axelille kaikkea hyvää jatkossa ja pahoittelemme, että olette joutuneet käymään kanssamme läpi nämä epävarmat ajat. Mutta tästä päivästä alkaen Graveyard on jälleen virallisesti toiminnassa: levyjä äänitetään, keikkoja soitetaan ja toivottavasti näin tulee jatkumaan vielä pitkään.

Lisää luettavaa