”Tää laulu on se rasittava päällepäsmäri niissä hetkissä, kun miettii, pitäiskö ostaa vielä neljäskymmenes muumimuki” – Luukas Oja ottaa kantaa ylikulutukseen

"Tykätään haastaa kuulijoita punastelemaan ja toki peiliin tarvii itsekin katsoa", laulaja Ylönen kommentoi.

Soundin Tarkkailuluokka-palstaltakin tuttu, YleX:n Läpimurto-listan sijalle kolme nostettu rocktulokas Luukas Oja on julkaissut uuden singlen Ostan, ostan. Kappaleessa otetaan yhtyeelle tyypilliseen ilkikuriseen tapaan kantaa ylikulutukseen.

”Tykätään haastaa kuulijoita punastelemaan ja toki peiliin tarvii itsekin katsoa. Meidän kulutus on niin normia, että huomaamatta tulee tehtyä ihan naurettavia ostopäätöksiä, vaikka jokainen tiedostava aikuinen kyllä tietää kääntöpuolen. Tää laulu kyseenalaistaa, härkkii ja on se rasittava päällepäsmäri niissä hetkissä, kun miettii, mitä iloa mäkkärin lelusta sais tai pitäiskö ostaa vielä neljäskymmenes muumimuki jo valmiiksi täyteen kaappiin, kun tuli taas uus hieno malli”, laulaja Iita Ylönen kommentoi.

Parhaillaan debyyttialbumiaan työstävä Luukas Oja nähdään keväällä muun muassa Helsingin Tavastialla Ursus Factoryn kanssa sekä Turun Logomossa Apulannan lämmittelijänä. Kesällä yhtyeen näkee muun muassa Ruisrockissa.