”Tähdet olleet kohdillaan tän biisin kanssa” – Mira Luoti ja ensimmäinen singlevideo, olkaa hyvä

PMMP:stä tuttu Mira Luoti on julkaissut ensimmäisen singlen tulevalta sooloalbumiltaan. Pinnan alla on artistin sanojen mukaan mystinen ja puoleensavetävä biisi – siis oiva valinta edustamaan koko levyä.

”Olen tehnyt sen ja koko tulevan albumin kahdestaan Arto Tuunelan kanssa. Arto soitti siitä demoversion ja sanoin heti että tää on sinkkubiisi. Siitä lähdettiin ja sellainen siitä tuli. Kaikki tähdet on ollut hyvin kohdillaan tän biisin kaa”, Mira kertoi kappaleesta Facebook-sivuillaan.

Paluu musiikin pariin ei ollut aivan helppoa ja itsestäänselvää Miralle.

”Pari vuotta sitten olin jotenkin aivan takki tyhjä ja loppu musiikin tekemisen kanssa. Samoihin aikoihin äitiys tuli niin voimakkaana että keskityin nauttimaan vain perhe-elämästä. Päätin päästää kaikesta vanhasta irti ja keskittyä nykyhetkeen. Matka tähän pisteeseen alkoi siitä. Vaati paljon aikaa, että selvitin mun suhteen musiikkiin ja artistiuteen. Viimeistään viime kesänä huomasin että aloin elää jälleen musiikkia siihen tarvittavalla intohimolla ja palolla. Kipinä syttyi jälleen ja tuli hirveä luomisvimma päälle. Nyt tuntuu siltä että on täydellinen hetki ja ajoitus soolouralle”, kertoo Mira.