Taistelu striimaustuulimyllyjä vastaan päättyi – R.I.P. Stupido Shop

24.6.2014 13:05

Helsingin Kalliossa sijaitsevaa Stupido Shop -levykauppaa pyörittävä Twin Tone Oy on jättänyt tänään konkurssihakemuksen.

− Taistelu fyysisten levyjen myynnin laskua vastaan tänä striimauksen ja laman aikana kävi mahdottomaksi. Taloudellinen ahdinko ja henkinen uupumus kävi liian suureksi ja valitettavasti vaihtoehtoja jatkolle ei ollut, Stupidon blogissa todetaan.

Stupido Shopin Jorma Ristilä ja Aleksi Pahkala kiittävät asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan yhteisistä vuosista ja mahtavista muistoista.

− Stupido Shop on ollut elämäntapa ja 19 vuoden jälkeen olo on tyhjä ja surullinen. Näistä 19 vuodesta voisi kirjoittaa monta kirjaa tai tehdä monen monta elokuvaa, sen verran tarinoita niihin mahtuu. Tällä hetkellä olo on kuitenkin sen verran musertunut, että jätetään ne tarinoinnit myöhemmiksi.

− Muutto Kallioon tapahtui ehkä liian myöhään ja vuonna 2014 oli liian vähän Pepe Willbergin, Dj Kridlokkin ja Gim Kordonin kaltaisia hittejä, jotta taistelu olisi vielä osaltamme jatkunut.

Stupido Records -levy-yhtiö ja Stupido Booking -ohjelmatoimisto ovat Stupido Productions Oy:n omistamia ja ne jatkavat toimintaansa normaalisti.

Lisää luettavaa