Tampereen Lost In Music julkisti ensimmäiset esiintyjänsä – Joukkoa yhdistää ajankohtaisuus ja tuoreus

Viidestoista Lost In Music järjestetään 28.9.-1.10.
7.6.2022 14:17

Tampereen klubeille ja tapahtumataloihin syksyllä levittäytyvän, viidettätoista kertaa järjestettävän Lost In Music -showcase-festivaalin ensimmäiset esiintyjät on julkistettu tänään. Nyt julkistettavan kymmenen ensimmäisen artistin kokonaisuutta leimaa ajankohtaisuus ja tuoreus.

Lost In Musicissa nähdään yksi tämän hetken puhutuimpia nousevia artisteja oleva Pehmoaino (kuvassa), merkittävän tyylinmuutoksen tekevä Melo, rap-tulokas Slani, pop-artisti Nelma U, räppäri Blacflaco, Adikian ja Mon-Salan duo Matriarkaatti, taide- ja ambientmusiikkiin kallellaan olevat Ada Aik, Aho ja Elia Lombardini sekä riehakkaista bluegrass-versioinneistaan tunnettu Steve ’n’ Seagulls.

Lost In Music järjestetään 28.9.-1.10. ja tapahtumaan tullaan kiinnittämään kaikkiaan lähes 100 artistia. Lisää julkistuksia onkin luvassa pitkin kesää.

Early bird -festivaalirannekkeiden myynti syksyn 2022 Lost In Musiciin on alkanut Tiketissä. Nyt myynnissä oleva festivaaliranneke oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin tapahtumiin, edellyttäen, että tapahtumapaikassa on tilaa saapumishetkellä. Lähempänä tapahtumaa julkaistaan päiväkohtaiset esiintymispaikat ja käynnistetään yksittäisten keikkapaikkojen iltakohtainen lipunmyynti.

Lisää luettavaa