Tänään alkaa Lost In Music – Tässä Soundin tärpit yli 80 artistin ja yhtyeen monipuolisesta tarjonnasta

Lost In Music -kaupunkifestivaalia vietetään Tampereella torstaista lauantaihin.
5.10.2017 13:35

Tänään 5. lokakuuta alkaa Tampereella kolmepäiväinen Lost In Music -kaupunkifestivaali, joka esittelee yleisölle tuoretta musiikkia ja nousevia kykyjä. Soundin verkkotoimitus kokosi yli 80 esiintyjän tarjonnasta 15 kohdan tärpin, joiden mukaan suunnistaa tai ainakin käyttää pohjana oman aikataulun suunnitteluun.

Francine
La 7.10. – Pakkahuone

Lahtelaisyhtye juhlistaa tänä vuonna kolmekymppisiään, eikä vauhti ole hyytynyt yhtään matkan varrella. Tämä jos mikä on hatunnoston arvoinen suoritus!

The Holy
Pe 6.10. – Jack the Rooster

Jos The Holyn suurieleistä ja äänekästä, mutta samalla kaunista ja melodista krautrock-vivahteista musiikkia pitäisi kuvata yhdellä sanalla, on ”hurmos” todella osuva kiteytys.

Huora
Pe 6.10. – Jack the Rooster

Punkbändi Huora ei niiaile, kumartele, kaunistele tai kysele lupia. Kännivitsinä alkanut bändi on ollut olemassa vasta muutaman vuoden, jona aikana se on jyrännyt yleisöä kumoon niin punkluolissa kuin isoilla festareillakin.

Hän
Pe 6.10. – Doris

Tarinoita arkisista kohtaloista, ympäröivästä ankeudesta ja kosmisten tasojen seikkailuista kaduilla, olohuoneissa, baareissa ja metsissä rockin, popin ja folkin keinoin.

Karina
La 7.10. – O’Connells

Helsinkiläisen Karinan musiikkissa voi kuulla kaikuja Surfjan Stevensin, Joose Keskitalon ja PMMP:n ilmaisusta, mutta indiepop-trio osaa keittää näistä aineksista aivan omannäköisensä ja -kuuloisensa keitoksen.

The Lieblings
La 7.10. – Telakka

Voimapop on homman nimi ja se tältä ryhmältä luonnistuu. Soitossa on sopivassa suhteessa rujoutta ja kauneutta.

Litku Klemetti
Pe 6.10. – Jack the Rooster

Turhaan ei Litku Klemetti pokannut viime vuonna Soundin ensimmäistä kertaa jakamaa Master of Pulpets -tulokaspalkintoa. 70-lukua, tätä päivää, iskelmää, suomirockia, punkia. Siis mitä parhainta!

M
La 7.10. – Doris

Vähäeleistä, mutta todella voimakasta elektropoppia. ”Nyt ei olla tavanomaisuuden äärellä”, todettiin juuri ilmestyneestä esikoislevystä Soundin viiden tähden arviossa.

Mara Balls
La 7.10. – Telakka

Mara Balls eli Maria Mattila tunnetaan paitsi ahkerana säveltäjänä ja taiteilijana, myös vimmaisena esiintyjänä. Mara on luonnonvoima, joka soittaa elääkseen ja elää soittaakseen.

Pimeys
La 7.10. – TTT-Klubi

Modernin suomirockin kärkinimi, joka sinetöi paikkansa viimeistään kolmannella Silkkitie-albumillaan. Laadukasta, iätöntä ja ajatuksia herättävää, perinnetietoista mutta omaa latuaan auraavaa.

S-Tool
La 7.10. – Olympia

Varsin nimekkäistä hepuista koostuvan S-Toolin ukkojen historiasta nousee esiin sellaisia nimiä kuin Sentenced, Poisonblack, Entwine ja Lullacry. Bändi murjoo ja svengaa ankarasti osaavissa käsissä.

Teksti-TV 666
La 7.10. – Klubi, Tullikamari

Kitaraa ei voi olla koskaan liikaa! Energisen ja vimmaisen yhtyeen keikat eivät ole koskaan pettäneet.

Tryer
La 7.10. – Klubi, Tullikamari

Nopeaa ja raskasta, mutta ei tarttuvuuden kustannuksella. Alkusyksystä kokoonpanomuutoksia läpikäynyt hardcore-jyrä ravistelee kuulijan takuulla hereille.

Ursus Factory
La 7.10. – Doris

Kahden miehen garagerock-duossa on käsittämätöntä energiaa. Lavalla kaksikko ei tyydy vetämään perus rokkikeikkaa, vaan homma lähentelee primitiivistä rock-rituaalia.

Vesta
Pe 6.10. – Klubi, Tullikamari

Folk-vivahteista poppia, jossa sanoitukset ovat tärkeässä roolissa. Vakuutti jo Flow-festivaaleilla viime kesänä.

Lisää luettavaa