Tänään esitetään televisiossa peräti kaksi kotimaista musiikkielokuvaa – Valitsetko Remun vai Baddingin?

Kumpi vie voiton, Badding (2000) vai Ganes (2007)?
10.11.2020 16:00

Tänä iltana (10.11.) esitetään televisiossa ei yhtä vaan peräti kaksi kotimaista musiikkielokuvaa ja vieläpä lähes samaan aikaan.

Kello 21 alkaa Sub-kanavalla ohjaaja JP Siilin Hurriganesista ja nokkamies Remu Aaltosesta kertova Ganes (2007). Rooleissa nähdään muun muassa Eero Milonoff, Jussi Nikkilä, Kari Hietalahti, Minttu Mustakallio, Olavi Uusivirta, Reino Nordin, Timo Tikka ja Tommi Korpela. Toverilehtemme Episodin kolmen tähden arviossa summataan, että ”Ganes sykkii eteenpäin sopivan rupisella ja tyylikkäällä soundilla, joka tekee sen parissa viihtymisestä helppoa vaikka ei bändin suurimpiin faneihin kuuluisikaan”.

Kello 21.45 alkaa puolestaan Yle Teemalla Markku Pölösen ohjaama Badding (2000), joka on fiktiivinen kertomus Rauli ”Badding” Somerjoesta. Janne Reinikainen palkittiin pääosaroolistaan Jussi-patsaalla. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Peter Franzén, Karoliina Blackburn, Ilkka Koivula ja Puntti Valtonen. Badding tulee tänään myös Yle Areenaan, jossa se pysyy katseltavana viikon ajan.

Mikäli siis jompi kumpi tai peräti molemmat ovat vielä näkemättä, nyt on oiva tilaisuus korjata asia.

Lisää luettavaa