Tapahtuipa vuonna 2001: nälkäinen suomalaisyhtye nimeltä Children of Bodom konsertoi Etelä-Koreassa

20.12.2019 12:49

Children of Bodomin vakiintunut kokoonpano tunnetuksi soitti viimeisen keikkansa pari viikkoa sitten. Alexi Laiho, Daniel Freyberg, Jaska Raatikainen, Henkka T. Blacksmith ja Janne Wirman vetävät nyt ilmeisesti kukin tahoillaan henkeä, kun vielä ei ole kuulunut tietoa siitä, miten ja minkä nimen alla kukin jatkaa musisointia. Laiho ja Freyberg aikovat tiettävästi soittaa edelleen yhdessä, mutta ilmeisesti he aloittavat uudella nimellä Children of Bodomin sijaan.

Tässä vaiheessa sopii nostaa esille Youtuben kätköistä löytynyt keikkatallenne vuodelta 2001, kun Bodom teki itseään tunnetuksi Etelä-Korean metalliyleisölle. Tuossa vaiheessa yhtye oli julkaissut kolmannen albuminsa Follow the Reaper ja pyrki innokkaasti kansainvälisille markkinoille, ja kaksi vuotta myöhemmin tulikin sitten yhtyeen kenties tunnetuin levy Hate Crew Deathroll.

Katso Soulin-keikka yläpuolelta – samalla tulee muistutus siitä, millainen soittaja yhtyeen alkuaikojen kakkoskitaristi Alexander Kuoppala oikein oli. Vetreästi kulkee nuorten miesten soitto, hyvä!

Lisää luettavaa