Tarina siitä, kuinka Foo Fighters -pomo Dave Grohl sai kuulla asuvansa melkein Ronnie James Dion naapurissa

Foo Fighters -nokkamies Dave Grohl osallistui vuotuiseen Ronnie James Dion kunniaksi järjestettävään keilaturnaukseen 8. päivä marraskuuta. Tapahtuman humussa tehdyssä haastattelussa mies muisteli, kuinka heti Los Angelesiin muutettuaan sai kuulla asuvansa melkein sankarinsa naapurissa.

”Me itse asiassa asuimme samassa naapurustossa”, Grohl kertoi. ”Muistan kun alunperin muutin naapurustooni, olin bensa-asemalla kotini lähistöllä ja näin Simonin [Wright], hänen silloisen rumpalinsa, asemalla. Kysyin, että ’Mitä sinä täällä teet?’ Hän vastasi: ’Käväisin Dion kämpillä.’ Olin, että ’Mitä?! Dio asuu naapuristossani?!’ Se räjäytti tajuntani, ja näinkin hänet aina välillä.”

Grohlin kertoman mukaan hän tutustui Dioon kuitenkin kunnolla vasta Tenacious D in the Pick of Destiny -elokuvan, jossa molemmat miehet esiintyivät, ensi-illassa.

”Hän oli tietenkin maailman mukavin jätkä ja todella ystävällinen kaikille. Hän vaikutti todella nöyrältä ja piti jalat maassa. Hänen musiikkinsa merkitsi niin paljon niin monelle, joten kun hän menehtyi, se vaikutti koko yhteisöön, koska hän oli yksi hyvistä tyypeistä.”

Dion musiikkia kohtaan tuntemaansa rakkautta Grohl kuvaili seuraavasti: ”Et koskaan unohda levyjä, joita kuuntelit nuorena. Pidin hänen ääntään todella vahvana ja rakastin hänen levyjensä tuotantoa. Rakastin muusikoita jotka soittivat hänen kanssaan, ja Vinny Appice on yksi kaikkien aikojen suosikkirumpaleistani.” Mies paljasti vielä loppuun, että Stand Up and Shout lukeutuu hänen Dio-suosikkeihinsa.