Tarina siitä, miten Ministryn Al Jourgensen ajoi kaljaa varastaneen Metallican takahuoneesta varsin brutaalilla tavalla

Hyi ja yök -osaston juttuja Metal Hammerissa.

Ministry-johtaja Al Jourgensen hallitsee tarinaniskennän taidon. Metal Hammerille kuulumisiaan kertonut industrial-soundin pioneeri kertoi muun muassa siitä, miten hän rääkkäsi Nine Inch Nailsin Trent Reznoria, kun tämä toimi Ministryn roudarina, ja miten Jourgensen ja Limp Bizkitin Fred Durst eivät tulleet toimeen keskenään.

Mehukkain stoori liittyy kuitenkin siihen, miten Jourgensen ajoi joskus Metallican muusikot takahuoneesta, kun nämä joivat hänen kaljojaan. Jourgensen ei kerro, missä tai minä vuonna episodi tapahtui, mutta näin tilanne hänen mukaansa eteni:

”He joivat kaljojani ja käskivät minun suksia helvettiin. Niinpä pudotin housuni, tungin ruokaksi tuotuja vihanneksia hanuriini ja juoksin tyyppien perässä yrittäen hieroa perseessäni ollutta porkkanaa heihin. He säikähtivät ja lähtivät”, Jourgensen kertoo jutussa.

Yyyyyyh. Samaan hengenvetoon Jourgensen kertoo, miten Lollapalooza-festareilla Ice Cube yritti samaa kaljavarkaustemppua, jolloin Ministry-mies alkoi hieroa sukuelimiään räppäriä vasten. Ei kuulemma räppäri arvostanut kokemusta.

Että sellaista. Ei muuten tee hirveästi mieli koskea porkkanoihin tämän jälkeen. Ministryn taival jatkuu ensi vuonna, kun yhtye julkaisee AmeriKKKant-uutuusalbumin näillä näkymin maaliskuussa. Edellisestä levystä onkin ehtinyt kulua jo neljä vuotta.