Tarjolla keikkauutisia: Ilosaarirock, 3 Doors Down, Fatboy Slim ja Fleetwood Mac

13.2.2013 11:09

Joensuussa heinäkuun puolivälissä järjestettävä Ilosaarirock on kiinnittänyt uusia artisteja. Laulurinteen seutuvilla nimittäin soittavat elektroartisti Squarepusher (UK), postmetal-yhtye Pelican (USA), reggaeartisti Tarrus Riley (USA/JAM) ja stoner/hardrockpumppu Witchcraft (SWE).

Kotimaisista artisteista mukana ovat Eevil Stöö, ja Ruger Hauer, Wintersun, Mokoma, Jaakko Laitinen & Väärä raha, Hexvessel, Haloo Helsinki! ja Satellite Stories. Perjantaina 12.7. soiva Sulo-klubi tarjoaa puolestaan seuraavat nimet: J. Karjalainen, Ismo Alanko, Laura Närhi, Mariska & Pahat Sudet ja erikoiskokoonpano 22-Pistepirkko With Super Horns.

Ilosaaren aikaisempia kiinnityksiä ovat olleet muun muassa Nightwish, Motörhead ja Sigur Rós. Katso myös tapahtuman tuore ilme uusitulla nettisivulla.

Amerikkalaisyhtye 3 Doors Down taas soittaa Helsingissä 4.6. ja tapahtumapaikkana on Helsingin Kaapelitehdas.

Espoon vesipuisto Serenassa 8.-9. maaliskuuta järjestettävän Wonder-festivaalin artistikaartiin kuuluvat ulkomaiset nimet Sander Kleinenberg, Congorock, Sied van Riel ja Tjuun In. Tapahtuman päätähtenä toimii elektronisen musiikin suurnimi Fatboy Slim. Ja pakkohan se on muistella tätä:

Jo aikaisemmin ”huhutun” Fleetwood Macin juhlakiertue Live 2013 on puolestaan vahvistunut myös Suomen osalta. 35-vuotiasta Rumours-levyä muisteleva kiertue saapuu Helsingin Hartwall Areenalle 25. lokakuuta. Konsertin lipunmyynti alkaa maanantaina 18. helmikuuta Lippupisteessä.

Niin, milloinkas Fleetwood Mac soitti edellisen kerran Suomessa? No, vuonna 1969 Helsingin Kulttuuritalolla!

Tässä alla soi Go Your Own Way:

Lisää luettavaa