”Rock pelasti elämäni!” – Tarjolla korkean tason dj-toimintaa, puikoissa valtionpäämies

15.4.2016 08:13

Nythän on niin, että Universal Music Finland & Baltics julkaisee kokoelmalevyllinen Viron tasavallan presidentti Toomas Hendrik Ilveksen rocksuosikkeja vuosilta 1963-1978.

Teenage Wasteland -levyn tuotoilla tuetaan Unelmien päivä -hyväntekeväisyysohjelmaa, joka ”toteuttaa vakavasti ja kroonisesti sairaiden lasten toiveita ja unelmia”.

Ilves saapuu tapauksen kunniaksi myös Suomeen ja soittaa suosikkilevyjään Bar Siltasessa 28. huhtikuuta kello yhdeksästätoista eteenpäin. Dj-kumppanina häärii Sam Yaffa.

– Kaikki suosikkini eivät valitettavasti mahtuneet kokoelmalle. Olisin mielelläni ottanut mukaan myös suurelle yleisölle tunnetumpia hittejä, mutta tällä kerralla on tarjolla enemmän yllätyksiä, Ilves sanoo.

– Kokoelmalta löytyy biisejä, joita kuuntelin lapsena transistoriradiosta ja jotka latasivat silloisen teinin täyteen kiihkeää elämänodotusta. Siksi kokoelman nimeksi sopii hyvin lainaus The Wholta. Niin kliseiseltä kuin se nyt 62-vuotiaan presidentin sanomana voikaan kuulostaa, pelasti rock aikoinaan elämäni!

Kokoelman biisilista:

Four Tops: Can’t Help Myself
The Temptations: My Girl
The Shangri-Las: Leader Of The Pack
The Beach Boys: Help Me, Rhonda
Cream: Tales Of Brave Ulysses
The Band: The Weight
Velvet Underground: Rock&Roll
Roxy Music: Virginia Plain
The Who: Baba O’Riley
Lesley Gore: It’s My Party
New York Dolls: Trash
The Troggs: Wild Thing
David Bowie: Panic In Detroit
Ramones: I Wanna Be Sedated
Peter Sarstedt: Where Do You Go To (My Lovely)
MC5: High School

Lisää luettavaa