”Tässä maassa on monta asiaa päin vittua” Elokuvaohjaaja Jari Halosen musiikkiprojekti lataa täyslaidallisen – katso video

30.3.2018 08:00

Vahvoja mielipiteitä herättäneenä elokuvaohjaajana tunnettu Jari Halonen (Joulubileet, Kalevala – Uusi aika) on koonnut ympärilleen musiikkikollektiivin nimeltä Pyhä Asetus. Tänä vuonna ilmestyvältä tuplalevyltä on nyt julkaistu ensimmäinen näyte, Dj Polarsoulin tuottama, sekä sanomaltaan että tunnelmaltaan väkevä Maamies. Yläpuolelta löytyvän videon tuotannosta vastaa Balansia Films.

– Tää maa näyttää olevan veitsenterällä todella monen asian suhteen. Siksi me ollaan annettu tää kommentti. Amerikkalainen viihdeteollisuusimitaatio pyörittää harhaista markkinahumua, johon me tökätään impivaara, Halonen kommentoi.

”Joko tässä ei enää välitä mistään mitään tai sitten välittää ja yrittää jotain. Me ollaan päätetty välittää.”

–Tässä maassa on niin monta asiaa päin vittua, että joko tässä ei enää välitä mistään mitään tai sitten välittää ja yrittää jotain. Me ollaan päätetty välittää. Nyt me ollaan tehty musaa maalaisille, niille jotka oikeesti tykkää tästä maasta. Me rakastetaan tätä maata. Seuraavaks me lennetään avaruuteen tekee kuvataidetta ufoille.

– Tällä ei oo mitään muuta välii kuin että me yritetään sanoo jotain. Jos joku diggaa, niin se joutuu tulemaan puolelle ja rupeamaan kattelee tätä menoo eri vinkkelistä kun aiemmin. Se on ainoa mahdollisuus. Jos jengi ei herää, ei lakkaa vihaansa ja itsekkyyttänsä, niin kaikki poksahtaa.

Lisää luettavaa