Tässäpä uutinen, jonka perusteella ei uskoisi vuoden olevan 2019: Roy Orbison ja Buddy Holly lähtevät yhteiskiertueelle

26.3.2019 20:47

Buddy Holly ja Roy Orbison suuntaavat seuraavaksi tien päälle Rock ‘N’ Roll Dream Tour -kiertueen merkeissä. Aikapäiviä sitten manan majoille siirtynyt kaksikko ei tietenkään ole tekemässä matkaa fyysisessä muodossaan, vaan matkaan lähtevät rock-legendojen hologrammiversiot, jotka saavat seurakseen liveyhtyeen taustalaulajineen kaikkineen. Rundi kattaa sekä Pohjois-Amerikan että Euroopan. Liput tulevat myyntiin 29. päivä maaliskuuta.

Tiedotteessa Orbisonin musiikkia hallinnoivan Roy Orbison Musicin päällysmies Roy Orbison Jr. hehkuttaa tulevaa spektaakkelia estoitta.

”Isäni musiikki merkitsi valtavasti paitsi meille Orbisoneille, myös miljoonille faneille ympäri maailman”, mies kommentoi. ”Hänen legendaarisen kataloginsa ja äänensä kuuleminen on ylimaallinen ja puhdistava kokemus. Isä jammaili Buddyn kanssa Lubbockissa Teksasissa ja auttoi tekemään musiikkihistoriaa ohjaamalla Buddyn Norman Petty Studiolle. Buddy teki myöhemmin vastapalveluksen äänittämällä kaksi isän kappaletta ensimmäiselle Crickets-albumille. On enemmän kuin siistiä ja erityistä, että nämä kaksi hyvää ystävää pääsevät kiertämään maailmaa yhdessä.”

Buddyn vaimo Maria Elena Holly lisää, että parivaljakko oli ”kaksi teksasilaiskaveusta, jotka arvostivat ja kunnioittivat toistensa musikaalista neroutta ja suurenmoisia biisinkirjoitustaitoja.”

Hologrammit ovat BASE Hologram -yhtiön käsialaa. Hologrammi-Orbisonin vuoden 2018 In Dreams: Roy Orbison in Concert -kiertueen ohjauksesta vastannut Eric Schaeffer on mukana tässäkin projektissa.

Osviittaa siitä mitä tuleman pitää, saanee alla olevasta videosta, jolla Orbison esiintyy viimevuotisen kiertueensa avauskonsertissa.

Lisää luettavaa