Tässäpä yllättävä knoppi: Ugly Kid Joe -laulaja väittää, että häntä pyydettiin Rob Halfordin korvaajaksi Judas Priestin keulille

8.9.2019 22:16

Ugly Kid Joen keulilta tuttu laulaja Whitfield Crane väittää, että häntä pyydettiin 1990-luvulla liittymään Judas Priestin riveihin. Epätodennäköinen yhdistelmä oli lähellä konkretisoitua sen jälkeen, kun Rob Halford oli poistunut orkesterin vahvuudesta, mutta Tim ”Ripper” Owens ei ollut vielä tullut virallisesti valituksi tämän korvaajaksi.

Asia tuli ilmi Metal Rulesin haastattelussa, jossa mieheltä kysyttiin, onko häntä koskaan pyydetty liittymään johonkin suurempaan bändiin.

”Judas Priestiin”, mies täräyttää. ”Se tapahtui niihin aikoihin, kun Glenn Tipton teki Baptizm Of Fire -soololevyään ja minä sain silloisen [Ugly Kid Joe -rumpali] Shannon Larkinin soittamaan sillä. Hän soitti kahdella biisillä ja korvasi joitain todella kovia rumpaleita, koska se oli soitettu klikkiin. Glenn nykäisi minut ja Shannonin sivuun ja sanoi: ’Pääsette Priestiin jos vain haluatte.’ Shannon ja minä olimme Priest-faneja. Me rakastimme Priestiä. Olimme ihan, että ’Ah!’, enkä keksinyt muuta kuin pyytää häntä sanomaan se uudelleen. Glenn oli vitun mahtava — hän kysyi, että mitä vittua oikein tarkoitan. Pyysin, että ’Voisitko sanoa sen vielä kerran?’ Ja hän vastasi: ’Saatte vittu Priest-pestin.’ Ajattelin kuitenkin, että emme voi tehdä sitä, sillä et voi olla Rob HalfordEt voi olla David Lee Roth. Se olisi ollut siistiä, varsinkin kun ajattelee kuinka paljon rakastan Priestiä, mutta ei sitten kuitenkaan. Se ei olisi ollut hyvä siirto. Mutta Tiptonin ja noiden kavereiden kanssa jammailu — hehän ovat sankareitani. Judas Priest herranjestas sentään. Mutta tosiaan, Priest-paikkaa tarjottiin. En ole koskaan kertonut siitä kenellekään.”

Lisää luettavaa