Tätä ei kannata missata: Iggy Pop ja Josh Homme levyntekopuuhissa – American Valhalla -dokumentti elokuvateattereissa vain tänä iltana

https://youtu.be/6A3fDQlHMaM

Iggy Popin mainion Post Pop Depression -albumin (2016) äänityksistä kertova dokumenttielokuva American Valhalla nähdään tänään ainutkertaisella elokuvateatterikierroksella ympäri maailmaa. Elokuvaa pääsee katsomaan valkokankailta myös Suomessa muun muassa valikoiduissa Finnkinon teattereissa.

American Valhalla näyttää Popin yhdessä Queens Of The Stone Age -johtohahmo Josh Hommen kanssa työstämän pitkäsoiton tarinan ensimmäisestä ajatuksesta toteutukseen saakka, aina Kalifornian aavikolle levyn lopullisiin äänitysessioihin. Bändissä ovat Popin ja Hommen lisäksi mukana myös Dean Fertita (QOTSA) ja Matt Helders (Arctic Monkeys).

Tässäpä siis dokumentti, jota ei sovi missata! Elokuvaa pääsee katsomaan Finnkinon teattereissa Helsingissä, Vantaalla, Jyväskylässä, Kuopiossa, Turussa, Tampereella ja Oulussa sekä Jämsän Kinottaressa kello 20:00 alkaviin näytöksiin. Tätä kirjoittaessa näytti olevan salissa kuin salissa myös runsaasti tilaa, joten siitä vain leffapopparit kouraan ja menoksi!