”Virta ei riitä enää kaikkeen” – Post Pop Depression jää Iggy Popin viimeiseksi levyksi?

7.2.2016 11:22

Queens Of The Stone Age -nokkamies Josh Hommen ja legendaarisen Iggy Popin yhteistyö, 18. maaliskuuta ilmestyvä Post Pop Depression saattaa Popin sanojen mukaan hyvin jäädä miehen viimeiseksi levyksi. Näin laulaja kertoo Beats 1 -nettiradion haastattelussa Apple Musicissa.

Kysyttäessä, millaiseen vaiheeseen Post Pop Depression Popin mittavassa urassa sijoittuu ja mitä sen jälkeen tapahtuu, Pop vastaa: ”Luulen, että tämän jälkeen alan hiljalleen lopetella. Siltä minusta tuntuu juuri nyt.”

Pop ei kuitenkaan luovu kokonaan musiikista, vaan tarkentaa: ”Jos soitat minulle ja haluat minut laulamaan Paljon onnea vaan äidillesi tai jotain sellaista, ohjaan sinut oikeiden ihmisten puheille. Mutta tehdäksesi kunnon levyn, sinun täytyy todella keskittää siihen kaikki voimavarasi. Ja sitä virtaa on nykyään rajallisesti.”

Katso Noiseyn tarjoama traileri 30-minuuttisesta haastattelusta alta. Mikäli Iggy Popin lopettamispuheet huolestuttavat, kannattaa katsoa Post Pop Depressionkiertueaikataulua uudella silmällä.

Lisää luettavaa