Tavastialle, Semifinalille ja Ilvekselle nimitettiin uusi pomo – ”Mieletön kunnia”

Helsingin Rock and Roll Oyn uudeksi toimitusjohtajaksi valitulla Mari Hatakalla on työkokemusta muun muassa Flow Festivalin markkinointipäällikkönä sekä Tiketin ja Lippupisteen myyntijohtajana.
20.9.2023 17:46

Helsingin keskustassa sijaitsevien Tavastia- ja Semifinal-klubien sekä Ravintola Ilveksen toiminnasta vastaava Helsingin Rock and Roll Oy saa uuden toimitusjohtajan 1.1.2024 Juhani Merimaan ja Pekka Görmanin siirtyessä eläkkeelle operatiivisesta liiketoiminnasta.

Uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Mari Hatakka. Hatakka on koulutukseltaan filosofian tohtori sekä vastavalmistunut kauppatieteiden maisteri. Työhistorian osalta hänellä on monipuolinen kokemus kulttuurialalta muun muassa Tiketin ja Lippupisteen myyntijohtajana, Flow Festivalin markkinointipäällikkönä sekä Espoon kulttuuritalojen ja -palveluiden kulttuuripalvelupäällikkönä. Hatakalla on myös artistitaustaa: hän on toiminut muun taustalaulajana ja -tanssijana muassa Topi Sorsakoski & Agents-, Leningrad Cowboys- ja Laika & Cosmonauts -yhtyeissä.

”On mieletön kunnia päästä johtamaan Suomen tunnetuinta rock-klubia. Tavoitteenani on jatkaa ikonisen klubin perinteitä ja sen ainutlaatuista suhdetta artisteihin yhdessä tiimin kanssa. Odotan myös innolla, että pääsen hyödyntämään vastuullisen liiketoiminnan johtamisen tuoreita oppejani Tavastian ja koko HRR Oy:n hyväksi”, Hatakka kommentoi.

”Hatakka on erittäin monipuolinen kulttuurialan osaaja, joka on alalla tunnettu ja pidetty henkilö. On hienoa saada hänet mukaan osaksi yhtiötämme. Uskomme, että Tavastialla on upea tulevaisuus monipuolisten ja ansioituneiden työntekijöiden ansiosta”, toteaa vuorostaan Merimaa.

Merimaa ja Görman jatkavat HRR Oy:n hallituksessa. Liiketoimintajohtajana jatkaa Nina Hartikainen. Tavastia-klubin, Semifinalin sekä Ravintola Ilveksen ravintolatoimenpäällikkönä aloitti elokuussa Kaisa Laulajainen.

Tavastian, Semifinalin ja Ravintola Ilveksen toiminnan pyörittämisen lisäksi HRR Oy tuottaa ravintolapalveluita tapahtuma-alan muille toimijoille kuten Bolt Arenalle, Pori Jazzeille, Provinssille, Ruisrockille ja Tuska-festivaalille. Yhtiön liikevaihto vuonna 2022 oli 12,1 miljoonaa euroa.

 

Lisää luettavaa