Ted Nugent muistelee edesmenneen AC/DC-solistin kanssa hengailua – ”Hän oli aina kännissä”

17.6.2021 20:34

Ted Nugent jutusteli muun muassa huumeista ja alkoholista tuoreessa Youtube-livestriimissään. Päihteettämyyden nimiin vannova Nugent muisteli aiheesta puhuessaan erityisesti AC/DC:n edesmennyttä solisti Bon Scottia.

”Monet musiikillisista sankareistani, jotkut suurimmista ja lahjakkaimmista ihmisistä tällä planeetalla ovat yrittäneet päästä koko ajan tönäkämpään pilveen, koska he eivät alunalkaenkaan kyenneet hallitsemaan artistiuden intensiteettiä”, Nugent sanoo. ”Ja mitä enemmän olet pilvessä, sitä tyhmemmäksi tulet ja sitä tyhmempiä päätöksiä teet, ja lopulta he päätyvät tukehtumaan omaan oksennukseensa ja kuolevat.”

”Jimi hendrix tarjosi minulle huumeita”, Nugent jatkaa. ”Sanoin, että ’Ei kiitos. Ei missään nimessä.’ Tässä täytyy mainita myös Bon Scott — mikä lahjakas peto, eikö vain? AC/DC:n Bon Scott tarjosi minulle Jack Danielsia. Olimme Criteria Sound -äänitysstudiossa Miamissa. Olin äänittämässä Weekend Warriorsia — sen täytyi olla vuosi 79 — ja he nauhoittivat Highway to Helliä. Soitimme keikkoja yhdessä jatkuvasti. Ja hän oli aina kännissä. Hänellä oli tapana sanoa: ’Nugent, otas tästä. Se rentouttaa.’ Ihan kuin minun täytyisi rentotua. Hän ei voinut kuvitella kuinka rento ihminen voi olla, sillä viski oli sumentanut hänen aistinsa. Minä olen rento, sinä kuolaava kaveri. Kuolaaminen ei ole rentoa. Kompastelu ei ole rentoa. Oksentaminen ei ole rentoa. Eikä kuoleminen ole rentoa.”

Bon Scott menehtyi alkoholimyrkytykseen 33-vuotiaana vuonna 1980.

Katso lähetys alta.

Lisää luettavaa