Tee Ämy-teemainen biisi ja voita 500 euroa

16.2.2014 12:17

Hämeenlinnan elävän musiikin yhdistys Ämy ry viettää tänä vuonna 40-vuotisjuhlavuotta. Yhdistys järjestää osana juhlavuotta kaksi kaikille avointa kilpailua, biisi- ja painokuvakilpailut.

Biisikilpailuun voi osallistua tekemällä oman Ämy-teemaisen biisin. Tyyli on vapaa ja vain taivas rajana. Kilpailuun voi osallistua 31. toukokuuta 2014 asti lähettämällä linkki biisiin ja tietysti nimesi/bändisi nimen sähköpostitse osoitteeseen juhlavuosi@amyrock.org. Otsikoksi ”Biisikilpailu”. Ethän tuki sähköpostia liitetiedostoilla! Voit lähettää myös levyn postitse osoitteeseen ÄMY ry (Biisikilpailu), PL 203, 13101 Hämeenlinna.

Biisikilpailun palkinto on 500 euroa.

Ämyn painokuvakilpailun ideana on suunnitella kuva tai logo, joka painetaan kesän 2014 Ämyrockissa myytäviin tuotteisiin, kuten paitoihin ja kangaskasseihin. Kilpailukuvissa voi olla kuvan lisäksi tekstiä ja niissä on hyvä nostaa esille Ämyrockin juhlavuosi tai tapahtuman vuoden 2014 teema, yhdenvertaisuus. Lähetettävien kilpailukuvien tulee olla yksivärisiä ja pdf- tai jpg-muodossa.

Kilpailun voittaja saa Ämyrockin VIP-passin, johon kuuluu ruokailu Ämyrockissa ja sisäänpääsy jatkoklubille. Lisäksi voittaja saa suunnittelemallaan kuvalla painetun tuotteen ja halutessaan Ämy ry:n jäsenyyden vuoden 2014 loppuun saakka. Osallistumiset otsikolla ”Painokuvakilpailu” osoitteeseen juhlavuosi@amyrock.org. Kilpailu päättyy 30. huhtikuuta 2014.

Lisää luettavaa