Teksasin partaniekat aktivoitumassa: ZZ Top valmistautuu uuden albumin äänityksiin – työn alla 50 vuotta sitten aloitettu biisi

Jos eivät vierivät kivet sammaloidu, niin eipä näyttäisi partakarvatkaan juuri vuosien varrella harvenevan. ZZ Topin kitaristi-laulaja Billy Gibbons kertoo nimittäin yhtyeen aloittelevan järjestyksessään 16. pitkäsoittonsa työstämistä.

Autoja, kitaroita sun muita Gibbonsin kamppeita esittelevän Rock And Roll Gearhead -kirjansa uusintapainosta markkinoiva kitaravelho kertoi orkesterin suunnitelmista LiveSigningin haastattelussa.

”Valmistaudumme palaamaan studioon”, mies toteaa. ”Tämän kirjan uusintapainos on antanut meille kunnon sykäyksen palata studioon ja alkaa jälleen kuoria sipulia. Se on hyvä kysymys; ehdottomasti jotain jota seurata. Tehdäänpä näin: pysykää kuulolla ja palaamme asiaan kun se on paketissa.”

Samalla Gibbons paljastaa, että sessioissa on mukana kappale, jota on yritetty viimeistellä aina yhtyeen alkutaipaleelta saakka. Lisäksi albumilla saatetaan kuulla vierailijana kitaravirtuoosi Jeff Beckiä.

Yhtyeen edellinen albumi La Futura julkaistiin vuonna 2012.

Voit tarkastaa Gibbonsin haastattelun alta.

Ulkomusiikillisten ekskursioiden osalta Gibbons on lanseerannut yhdessä Tim Montanan kanssa Beez & Teez Whisker Bomb -pippurikastikkeen.