Temple Of The Dogin ensimmäinen kiertue saattaa poikia lisää keikkoja – ”Toivon, että pääsemme Eurooppaan”

Soundgardenin, Pearl Jamin ja Mother Love Bonen jäsenistä koostuvan Temple Of The Dogin toistaiseksi ainoa albumi julkaistaan juhlavuoden kunniaksi uudelleenmasteroituna 30. syyskuuta. Samalla yhtye lähtee myös ensimmäiselle kiertueelle, joka käsittää viisi keikkaa Pohjois-Amerikassa.

Chris Cornell ja Mike McCready kertoivat Rolling Stone -lehdelle, että keikkoja saattaa hyvinkin tulla lisää, jos suunnitellut viisi sujuvat hyvin. Kysyntää ainakin on, sillä kaikki viisi keikkaa myytiin loppuun minuuteissa.

– Halusimme hieman tunnustella maaperää ensin, emmekä halunneet heti lähteä pitkälle kiertueelle. Toivottavasti lisää keikkoja tulee vielä. Toivon myös, että pääsemme Eurooppaan. Kaikki riippuu siitä, miten hauskaa meillä on ja miten paljon ihmiset saavat tästä irti, McCready toteaa.

Jatkoa vuoden 1991 albumille ei ole suunniteltu ja Cornellin mukaan sellaisen tekeminen on melko epätodennäköistä, muttei täysin poissuljettu ajatuskaan.

– Tilanne on hieman sama kuin Soundgardenilla kun palasimme yhteen. Uusien kappaleiden täytyy tuntua todella hyviltä ja niiden täytyy olla linjassa sen kanssa, mitä olemme aiemmin tehneet, Cornell pohtii.