Terveysongelmien riivaama Ozzy Osbourne peruutti jälleen suuren luokan keikan

AOP

Alkuvuosi on ollut raskasta aikaa Ozzy Osbournen kannattajille. Suurin yksittäinen pettymys oli tietysti se, että Ozzyn ja Judas Priestin yhteinen Helsingin-keikka siirtyi hamaan tulevaisuuteen, mutta onhan tuon Sabbath-ikonin tilanne aiheuttanut laajemminkin sydämentykytyksiä, kun mies joutui siirtämään saman tien koko Euroopan-kiertueensa sairastelun vuoksi.

Tilanne jatkuu edelleen, kertoo Blabbermouth. Nyt Japanin Download-festivaali tiedottaa, että Osbournen suunniteltu esiintyminen tapahtumassa on peruutettu. Ozzyn oli määrä esiintyä 21.3. järjestettävän Downloadin pääesiintyjänä.

Parempana uutisena kerrottakoon, että ilmeisesti Osbourne on jo toipumassa. Hän on päässyt jo sairaalasta, mutta lääkäri on määrännyt miehen kuudeksi viikoksi lepoon. Toivottavasti sairastelu on sillä kuitattu ja Ozzy saa nauttia taas terveistä päivistä: ennen viimeisintä keuhkokuumejaksoa Osbourne on kärsinyt vuoden sisään ainakin stafylokokki-infektiosta ja häijynnäköisestä verenpurkaumasta silmässä. Ikä ei todellakaan tule yksin.