Ozzyn terveyshuolet saivat metallijumalankin mietteliääksi: Judas Priestin Rob Halford kommentoi ystävänsä tilaa

Judas Priest -laulaja Rob Halford on kommentoinut Ozzy Osbournen hiljattaisia terveyshuolia, joiden takia Pimeyden prinssi joutui kuluvan kuun alkupuolella jopa sairaalahoitoon saakka.

Alunperin Judas Priestin oli tarkoitus kiertää alkuvuodesta Eurooppaa Ozzyn mukana tämän No More Tours 2 -rundin merkeissä, mutta tuo turnee peruttiin lääkärien määräyksestä jo tammikuun puolella.

Australialainen Heavy Magazine tiedustelikin hiljattain Halfordilta, ovatko Ozzyn viime aikoina kokemat lukuisat terveyshuolet saaneet metallijumalankin pohtimaan omaa kuolevaisuuttaan.

”Rakastamme Ozzya yli kaiken”, mies vastaa. ”Herranjestas! Kun sanot ’Ozzy’, mielesi täyttyy tämän merkittävän miehen urasta ja kaikista niistä hienoista jutuista, joita hän on tehnyt rock ’n’ rollin ja metalin eteen. Hän on koskettanut miljoonien ihmisten elämiä ja olemme todella, todella iloisia että hän on toipumassa.”

”Siitä tulee fantastista — eikö vain? — kun olemme taas kaikki yhdessä”, mies jatkaa.

”Elämä on elämää. Sitä tekee voitavansa päästäkseen yli eteen tulevista vastoinkäymisistä. Käymme sellaista läpi Glennin [Tipton] kanssa. Tai annappas kun muotoilen sen uudelleen: Glenn käy sitä läpi taistellessaan Parkinsonin tautia vastaan. Hän on mahtava esimerkki — todella, todella vahva ja vaikuttava esimerkki — jostakusta, joka taistelee vastaan ja elää silti edelleen aktiivista elämää haasteiden keskellä.”

”Glenn liittyy remmiin niin kyetessään. Hän on edelleen aktiivinen, täysivaltainen Judas Priestin jäsen. Mikäli hän ei pääse Downloadiin [Australiassa maaliskuussa järjestettävä festivaali], hän on hengessä mukana, kirjoittamiensa kappaleiden ja videotaulun kautta.”

”Se on mitä on. Jatkamme vain kaikki eteenpäin. Jatkamme ehdottoman päättäväisesti matkaamme, elämme metalintäyteistä elämäämme ja jaamme sen faniemme kanssa”, mies päättää.

Voit kuunnella haastattelun alta.

Listen to ”Bringing the Firepower with JUDAS PRIEST” on Spreaker.