The Afghan Whigs -kitaristi sairastaa syöpää – Greg Dulli tempaisee kerätäkseen hoitorahaa bänditoverilleen

The Afghan Whigs julkaisee 25. marraskuuta 20-vuotisjuhlapainoksen Black Love -albumistaan, ja uusintajulkaisun myötä yhtye tekee myös muutaman teemakeikan, joilla levy soitetaan alusta loppuun. Konsertit eivät kuitenkaan ole pelkästään riemujuhlaa.

Pitchfork nimittäin uutisoi, että yhtyeen kitaristi Dave Rosser, joka tunnetaan myös Gutter Twinsin ja Twilight Singersin jäsenenä, sairastaa paksusuolen syöpää. Black Love -teemakeikkojen tuotot lahjoitetaan Rosserille.

”Dave Rosser on ollut läheinen ystäväni ja bänditoverini jo yli vuosikymmenen. Näillä keikoilla toivon, että voimme helpottaa hänen taloudellista ahdinkoaan, kun hän hankkii tarvitsemaansa hoitoa kamppaillakseen sairauttaan vastaan. 100 % näiden konserttien voitoista menevät hänen terveytensä edistämiseen. Toivon, että ihmiset saapuisivat paikalle osoittamaan tukeaan Davelle, joka myös esiintyy näillä keikoilla”, laulaja Greg Dulli kertoo tiedotteessa.

Black Love -teemakeikat järjestetään New Orleansissa ja Los Angelesissa joulukuussa. Myös Mark Lanegan esiintyy molemmissa konserteissa. Dave Rosserin terveysrahastoon voi lahjoittaa rahaa myös GoFundMe-sivustolla.