The Curen entinen rumpali on lähellä kuolemaa – ”Olen tilanteen kanssa aivan sinut”

The Cure vuonna 1984. Anderson kuvassa oikealla.
AOP

Nyt kuuluu surullisia uutisia Englannista. The Curessa 1980-luvulla musisoinut rumpali Andy Anderson ilmoitti hiljattain sosiaalisessa mediassa sairastavansa pitkälle edennyttä syöpää, eikä miehellä ole enää paljoa aikaa jäljellä.

”Hei kaikki. Minulla on neljännen asteen syöpä, eikä tästä ole paluuta, koska se on levinnyt kaikkialle sisälläni. Olen täysin sinut tilanteen kanssa ja olen tehnyt elvyttämättäjättämispäätöksen. En halua, että omaiseni joutuvat näkemään minut vihanneksena”, Anderson kirjoittaa.

”Pyydän, älkää surko. Pysykää positiivisina. Minulle tämä on vain taas yksi kokemus elämässä. Olkaa rauhallisia, minä ainakin olen. No, siinä kaikki tällä erää, hyvät ihmiset. Kiitos kaikista terveisistä, arvostan niitä kaikkia. Olette hyvin, hyvin lähellä sydäntäni, ja pysytte mielessäni ikuisesti. Voikaa hyvin, jutellaan pian lisää.”

Anderson toimi The Curessa vuosina 1983–84 ja oli mukana yhtyeen psykedeelisellä The Top -albumilla (1984). Hänen musisointiaan kuullaan myös singleillä The Love Cats ja The Caterpillar sekä useilla Curen liveäänitteillä. The Curen lisäksi Anderson on työskennellyt muun muassa Iggy Popin ja Sex Pistolsin Glen Matlockin kanssa. Lue Andersonin alkuperäinen päivitys alapuolelta: