The Darkness -laulaja muistelee huonointa lämppärikokemustaan – Disturbed-fanit pommittivat lavaa kaikella käteensä sattuneella

15.7.2022 21:22

The Darknessin laulaja-kitaristi Justin Hawkins isännöi Youtubessa Justin Hawkins Rides Again -nimistä kanavaa, jonka puitteissa muusikko muun muassa analysoi kappaleita, levyjä ja live-esityksiä.

Hiljattaisessa videossaan Hawkins vastaili katsojien kysymyksiin, joista yksi kuului, mikä on miekkosen huonoin kokemus lämppärihommissa.

”The Darkness lämppäsi Disturbedia [vuonna 2002] Brixton Academyssä. Ja minähän rakastan Brixton Academyä, se on luultavasti yksi suosikkipaikoistani”, Hawkins aloittaa. ”Se oli huonoin ja samalla mitä parhain kokemus, sillä ihmiset vain heittelivät tavaroita. He viskelivät lavalle muun muassa kenkiä, pulloja, kolikoita ja muuta krääsää. Kolikoissa on kuitenkin kyse rahasta, joten tavallaan se oli ihan hyväkin juttu. Se oli hauskaa myös siksi, että olin aivan lavan edessä. Se sai minut esiintymään entistä näyttävämmin, joka puolestaan raivostutti heitä entisestään.”

”Joku Disturbedin faneista… arvostan Disturbedia bändinä, he ovat mielestäni suurenmoisia — jos sellaisesta menosta tykkää. Mutta yksi heidän faneistaan heitti oletettavasti suussaan olleen purkan, ja se sujahti suoraan minun suuhuni”, Hawkins jatkaa. ”Lauloin ja sitten [matkii tukehtumisääniä]. Se oli tarkka heitto, pakko arvostaa. [Disturbed-keulakuva] David Draiman ei ollut erityisen tyytyväinen minuun. En tiedä, saatoin nuhdella väkijoukkoa, ja se ei päättynyt kannaltani kovin hyvin. Mutta minkäs teet? Kuka nakkaa vittujakaan? Vitsailen vain.”

”Kun tuollaisia juttuja tapahtuu… jos joku bändi lämmittelee meitä ja yleisömme ei ole erityisen mukava heitä kohtaan, menen aina pahoittelemaan asiaa”, Hawkins lisää. ”Niin ei käynyt Disturbedin kohdalla. Siinä taisi käydä juuri päinvastoin ja he olivat vihaisia meille. Mutta… se ei ole minun ongelmani.”

Tarinassa on tapahtunut videon julkaisun jälkeen uusia käänteitä.

Draiman nimittäin jakoi Blabbermouthin Hawkinsin kommenteista tekemän jutun Twitterissä.

”Hei Justin Hawkins The Darknessista, olen pahoillani että tunnet noin”, Draiman kirjoittaa. ”Kadun monia menneitä sanomisiani ja tämä on yksi niistä. Tässä on vierähtänyt nyt 20 vuotta. Luulisin meidän kummankin olevan jo tarpeeksi kypsiä kumoamaan tuopit ja nauramaan asialle.”

Hawkins vastasi muutamaa tuntia myöhemmin.

”Tämä on mahtavaa! En enää juo, mutta voin ottaa alkoholittoman oluen”, Hawkins kommentoi. ”Kiitos Davidm Draiman, siistiä että otit yhteyttä.”

”Olemme molemmat selviytyjiä tällä alalla”, Draiman jatkoi viestittelyä. ”Olen varma että meillä molemmilla on tarinoita kerrottavaksi. Selvitellään milloin olemme samaan aikaan samassa paikassa ja laitetaan juttu tapahtumaan.”

Hawkins kommentoi vielä lopuksi lähettäneensä Disturbed-solistille asian tiimoilta yksityisviestiä.

Näin niitä vanhoja sotakirveitä haudataan nykytekniikan voimin.

Lisää luettavaa