The Dirt -elokuvan kuvauksissa tapahtui karmea onnettomuus – Mötley Crüelta ja Netflixiltä vaaditaan miljoonakorvauksia

AOP

Mötley Crüe -elämäkertaelokuva The Dirt on rantautunut Netflixiin, ja ainakin sosiaalisen median keskustelujen perusteella vastaanotto on ollut suotuisa. Elokuvan tekeminen ei kuitenkaan sujunut ongelmitta: kuvausryhmän jäsen sai vakavia vammoja kuvauspaikalla sattuneessa onnettomuudessa.

The New Orleans Advocate -lehti ja Blabbermouth uutisoivat, että eräs teknikko haastaa Netflixin ja Mötley Crüen oikeuteen tapaturmasta, jossa hän sai sähköiskun seurauksena vakavia palovammoja. Haasteen mukaan teknikko työskenteli maaliskuussa 2018 kuvauspaikalla, jossa kuvattiin Whisky A Go Go -klubille sijoittuvaa kohtausta, kun hänen käsittelemänsä metalliputki joutui kosketuksiin (ilmeisesti suojaamattoman) sähköjohdon kanssa. Miesparka sai voimakkaan sähköiskun, ja yli puolet hänen kehostaan sai toisen ja kolmannen asteen palovammoja.

”Vaikka kaikkia turvatoimia noudatettiin, tällainen vahinko tapahtui ja kuvausryhmän jäsen loukkaantui sähköiskusta”, vahvisti elokuvaprojektin edustaja Hollywood Reporter -lehdelle onnettomuuden jälkeen. Teknikko vaatii miljoonaluokan vahingonkorvauksia, muun muassa 1,8 miljoonaa dollaria lääkärikuluihin.