Thrash metal -miekkoset taas Rushin parissa – Anthrax-, Testament- ja Suicidal Tendencies -triolla tällä kertaa myös apuvoimia

Lauluosuuksista vastaa Crobotin nokkamies.

Anthrax-rumpali Charlie Benante on nyt jo jonkun aikaa julkaissut tasaisin väliajoin kotikaranteenissa kuvaamiaan soittovideoita omalla Youtube-kanavallaan faniensa iloksi ja ratoksi. Suosituimmiksi videoiksi ovat osoittautuneet Rush-coverit, joihin Benante on saanut tukea Testament-kitaristi Alex Skolnickilta sekä Suicidal Tendencies -basisti Roberto ”Ra” Diazilta. Kolmikko on aiemmin tulkinnut YYZ:n sekä La Villa Strangiaton ja nyt trilogia täydentyy Freewill-lainalla.

Aiemmista covereista poiketen tällä kertaa kyseessä ei ole instrumentaali, joten kolmikko joutui pyytämään apua lauluosuuksiin. Ja sitä saatiinkin lopulta Crobot-yhtyeen Brandon Yeagleylta. Katso nelikon tulkinta Freewill-kappaleesta tuosta yläpuolelta (Benante itse soittaa kappaleessa myös koskettimia).

”Kappale on omistettu paitsi Neil Peartille (Rushin mahtava rumpali ja sanoittaja, joka poistui keskuudestamme tammikuussa) myös matemaatikko John Horton Conwaylle, joka menehtyi hiljattain koronavirukseen. Hänen vaikutuksensa ylitti matemaatikkopiirit ja koski muun muassa artisteja (kuten Brian Eno), ohjelmistokehittäjiä, pelintekijöitä ja niin edelleen. Hänen saavutuksiinsa kuuluu muun muassa henkilökohtainen suosikkiteokseni nimeltään Free Will Theorem”, Benante kertoo videon saatteessa.