Thrash metal -veteraani kyseenalaistaa Metallican uskottavuuden: ”Mitä syytä sinulla on olla vihainen, kun olet miljardööri?”

https://www.youtube.com/watch?v=N4PEbejzmhQ

Saksalaisen Destructionin laulaja-basisti Schmier kummastelee suomalaiselle Rauta-Youtube-kanavalle myöntämässään haastattelussa, mistä ihmeestä Metallica voi nykypäivänä kaivaa thrash metalin vaatiman raivon ilmaisuunsa. Iso M on miehen mukaan näet liian rikas ja menestynyt säilyttämään katu-uskottavuutensa.

”Olin vihainen nuori mies, ja nykyään olen vanha vihainen mies. Sen suhteen ei ole paljon muuttunut”, mies sanoo. ”Katsopa esimerkiksi Metallicaa, enkä nyt halua suututtaa Metallica-faneja,  mutta kun olet miljardööri, mitä syytä sinulla on olla vihainen? Ehkäpä hovimestarisi poltti kananmunasi. Jotta et menettäisi katu-uskottavuuttasi, ei kannata olla törkeän rikas. Noin yleensä heavy metal -maailmassa — muutamin poikkeuksin — kun bändistä tulee liian iso ja kuuluisa, sen soundi laimenee. Heavy metalilla, erityisesti thrash metalilla, on paljon tekemistä vihan ja vimman kanssa. Kun pidät itsesi vihaisena, pystyt myös kirjoittamaan sellaista musiikkia. Jos olet koko ajan shoppailemassa Guccin laukkuja, en usko kiukkua paljon löytyvän.”

Voit katsoa miehen haastattelun kokonaisuudessaan yltä.