Tikkurila-festivaalin ohjelma on valmis: Vantaalla villitsevät Apulanta, Samu Haber, Behm, Erin ja muut kotimaiset starat

8.2.2023 15:20

Tikkurila-festivaali järjestetään ensi kesänä yhdeksättä kertaa. Festivaali tuo Vantaan Hiekkaharjuun viikonlopun mittaan kolmisenkymmentätuhatta katsojaa, ja ensi kesänä tuon yleisömäärän eteen marssii yli 20 kotimaista esiintyjää. Nyt festivaaliorganisaatio kertoo, että ohjelmisto alkaa olla valmis.

20–22. heinäkuuta järjestettävän festivaalin vetonauloja ovat Apulanta, Samu Haber, Portion Boys, Karri Koira, Behm, Erin, Mikael Gabriel, J. Karjalainen, Abreu, Viivi, The 69 Eyes sekä Ida Paul & Kalle Lindroth. Myös The Rasmus kunnioittaa Hiekkaharjua läsnäolollaan, ja Stig saapuu hänkin paikalle laulamaan Roy Orbisonista sekä erinäisistä tuhmista asioista.

Tapahtuman aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat muun muassa Popeda, Michael Monroe, Anna Puu ja Abreu. Tikkurila-festivaalin lipunmyynti on paraikaa käynnissä, ja saatavana on kaikkia lipputyyppejä. Perusliput kustantavat 95–155 euroa. Ennakkomyyntiä hoidetaan Tiketin ja Lippupisteen myyntikanavissa.

Lisää luettavaa