”Todella hiton hämärää…” – Suosittu tubettaja kuulee ensimmäistä kertaa Primusta ja hämmentyy pahanpäiväisesti

"Mitä vittua juuri katsoin?" tuumaa tubettaja Wynona's Big Brown Beaver -videon päätteeksi.
2.1.2020 12:30

Alex Hefner on tubettaja, jonka Youtube-kanavalla on yli 400 tuhatta tilaajaa ja jonka suosituimmat videot ovat kellottaneet yli miljoonaa katselukertaa. ”Hip hop -pääksi” itseään kutsuvan Hefnerin videoissa tämä pääasiassa kuuntelee ensimmäistä kertaa metallibiisejä – hänen suosituimmat videonsa ovat Metallicasta ja Nightwishista (jota tubettaja on ylistänyt useampaankin otteeseen) – reagoiden niihin  ja antaen harvinaisen fiksuja kommentteja ja analyysejä pelkän hassuttelun ja mesoamisen lisäksi.

Hefnerin tuoreimmassa reaktiovideossa tämä tutustuu ensimmäistä kertaa Primus-yhtyeen tuotantoon ja ottaa tarkasteltavaksi hittibiisi Wynona’s Big Brown Beaverin musiikkivideon. Ja yhtyeen tuotantoa vähänkään tunteville tuskin tulee suurena yllätyksenä, että Les Claypool ja kumppanit herättävät miekkosessa suurta hämmennystä.

”Kuuntelinko juuri todella lahjakkaan ja huipputaitavan bändin soittavan kappaleen naisen ruskeasta majavasta, joka ei ole kaksimielinen vihjaus vaan kirjaimellisesti majava, joka saattoikin olla piikkisika? Mitä vittua?” Hefner ihmettelee videon päätteeksi.

Mitähän olisi tapahtunut, jos tubettaja olisi valinnut jonkun biisin/videon sieltä Primusin vieläkin oudommasta ja syvimmästä päästä? No, huvittavia reaktioita Wynonan majavakin aiheuttaa, kuten yllä olevalta videolta näemme.

Lisää luettavaa