Töitä tarjolla muusikoille: Mikael Gabriel haluaa ympärilleen bändin – ”maksetaan reilu korvaus”

Juha Metso / All Over Press

Huomio, kaikki muusikot! Olisi räppipuolella töitä tarjolla. Kansansuosikki Mikael Gabriel etsii Facebookissa ympärilleen tekijämiehistä/-naisista koostuvaa yhtyettä, ja palkkauksenkin luvataan olevan kohdillaan.

”Mä haluun kasata ympärilleni bändin! Sellaisen ryhmän, jonka kanssa voin kiertää pitkään, kun palaan taas keikkailun pariin. Varmistaakseni, että saan parhaan mahdollisen jengin, haluan laittaa käyntiin avoimen haun. Tää haku on auki kaikille iältään suunnilleen 18-35v, jotka hallitsee erittäin hyvin kitaran, basson, rummut tai pianon ja on tottunut soittamaan bändissä”, artisti kirjoittaa.

”Haen motivoituneita henkilöitä, jotka pystyy sitoutumaan useammaksi vuodeksi ja kiertämään tarvittaessa ympärivuotisesti kaikkialla Suomessa klubeilta festareille. Erittäin vahvan soittotaidon lisäksi olethan hyvä tyyppi, jolla on nälkä kehittyä kovimmaksi soittajaksi ja sopeudut hyvin porukkaan. Työstä maksetaan jokaiselle soittajalle reilu korvaus.”

Hakemukset nauhoitteineen ja esitteluineen voi lähettää osoitteeseen [email protected] Aikaa on keskiviikkoon 23. lokakuuta asti. Hakijoista osa kutsutaan koesoittotilaisuuteen. Sinne siis, jos kiinnostaa!