Tori Amos julkaisee orkesteriversioita biiseistään

27.6.2012 16:37

20 vuotta sitten Little Earthquakes -debyyttinsä julkaissut Tori Amos versioi omia laulujaan sinfoniaorkesterin kera lokakuussa julkaistavalla Gold Dust -albumilla.

Tori on itse valinnut albumilla versioitavat kappaleet, ja niiden kerrotaan ulottuvan koko uran matkalle. Biisilistaa ei ole vielä julkaistu, mutta ainakin nämä raidat ovat albumille tulossa: Silent All These Years, Precious Things, Flavor, Snow Cherries From France, Jackie’s Strength ja Winter.

Luvassa on myös muutama esiintyminen sinfoniaorkesterin kanssa, joista toistaiseksi on vahvistettu vain lokakuussa tapahtuvat konsertit Rotterdamissa, Brysselissä, Lontoossa, Berliinissä ja Varsovassa.

Gold Dustin julkaisee maineikas klassiseen musiikkiin erikoistunut Deutsche Grammofon yhdessä Mercury Classicsin kanssa. Myös Tori Amosin viimevuotisella Night Of Hunters -albumilla oli vahvoja vaikutteita klassisesta musiikista.

Tori Amos perusti aiemmin tänä vuonna oman levy-yhtiön nimeltä Transmission Galactic. Labelin ensimmäinen kiinnitys on The Adventures Of… -niminen indiebändi.

 

Lisää luettavaa