Torille! Arch Enemyn Alissa White-Gluz nimeää suosikkinaislaulajansa, ja Suomi mainittu

9.2.2022 08:37

Suomalaiset naiset ovat kovia esittämään metallimusiikkia, ja tämän on huomannut myös Arch Enemyn Alissa White-Gluz. Kanadalaislaulaja ennätti mukaan Sobre la Dosis -podcastin haastatteluun ja vastasi pikantisti kolmeen toimittajan laatimaan kysymykseen. Yksi näistä koski White-Gluzin suosikkinaislaulajia, ja armoitetun murisijan vastaus ilahduttanee suomalaisia raskaan rockin ystäviä.

”Tuo on vaikea kysymys”, White-Gluz tuskailee. ”Jos minun pitäisi vastata yksi suosikkini, en yhtään tiedä kuka se olisi. Voisin ehkä nimetä viisi tai kolme suosikkiani. On kuitenkin niin paljon hyviä laulajia, joita arvostan eri syistä, joten vastaukseni voisi vaihdella eri päivinä.”

”Juuri nyt sanon, että suosikkinaislaulajani ovat The Distillersin Brody Dalle, koska hänellä on niin paljon asennetta. Pidän myös Izzy Halesta, koska hän on teknisesti loistava ja hänen äänessään on kaunis sointi. Rakastan Battle Beastin Nooraa, koska hän on aivan mieletön. Sekä Janis Joplin.”

Sillä lailla, siinäs kuulitte! Noora Louhimo on yksi kovimmista, mitä hevanderin esittämiseen tulee. Onhan se aina kiva, kun nimekkäät kollegat arvostavat, eli onnittelut Nooralle!

Lisää luettavaa