”Tulevan albumimme keskeisin laulu” – Moon Shotin The Power on tulinen ja modernisti maustettu rokkenroll-keitto

The Power on neljäs single yhtyeen tulevalta kakkoslevyltä.
15.3.2024 10:44

Moon Shot on julkaissut 26. huhtikuuta ilmestyvältä toiselta pitkäsoitoltaan neljäntenä singlemaistiaisena levyn nimikappaleen The Power. Ylempää voit katsoa kappaleen kylkeen tehdyn videon, jonka ohjauksesta vastaa Sami Joensuu.

”Kun sävelsin säkeistöt ja kertosäkeet – ja kuulin Villen demolaulut kappaleeseen, tiesin että tässä on tulevan albumimme keskeisin laulu. Tämä on kuin tulinen ja modernisti maustettu rokkenroll-keitto!” kuvailee pääsäveltäjä, kitaristi ja tuottaja Jussi Ylikoski.

The Power on positiivisen aggressiivinen kappale, jossa sanoitukset kuvailevat dramaattisen sattumanvaraista hetkeä, jossa mitä tahansa voi tapahtua. Biisi kertoo tilanteista, joita emme voi kontrolloida vaikka kuinka puristamme rattia. Lopulta olemme vain läjä atomeita kellumassa pimeydessä siunattuna kyvyllä rakastaa”, avaa laulaja-sanoittaja Ville Malja.

Maljan, Ylikosken sekä Mikko Hakilan ja Henkka Seppälän muodostama Moon Shot juhlistaa The Power -albumiaan Helsingin Tavastia-klubilla lauantaina 11. toukokuuta. Yhtyeen keikkakalenteri näyttää kevään ja kesän osalta tällä hetkellä kokonaisuudessaan seuraavalta:

11.05.2024 HELSINKI Tavastia
25.05.2024 ULVILA Automaatio Areena
21.06.2024 TAMPERE Valtteri Festival
02.08.2024 HELSINKI Allas Live
03.08.2024 HEINOLA Multamäkifest

Lisää luettavaa