Tunteikkaita hetkiä Stratovarius-keikalla: Timo Tolkki kävi tervehtimässä vanhaa bändiään

Saara Planting

Julkaisimme hetki sitten Saara Plantingin komean kuvagallerian Stratovariuksen keikalta Helsingin Nosturista, mutta eräs asia jäi siinä käsittelemättä. Perjantaina 22.3. järjestetty keikka oli huomionarvoinen senkin takia, että yhtyeen vieraana piipahti muutama tuttu kasvo kaukaa menneisyydestä: bändin entiset jäsenet Timo Tolkki ja Jörg Michael. Hyvä!

Orkesterissa vuosina 1995–2012 rumpaloinut Jörg Michael kävi aina lavalla asti, kun mies soitti rummut Kiss of Judas -biisiin. Keikan jälkeen yhtyeen Facebook-sivuilla sitten julkaistiin valokuva, johon oli taltioitu aivan erityisen lämmittävä kohtaaminen, kun Timo Tolkki poseerasi sulassa sovussa entisen orkesterinsa nykyjösenistön kera. Tolkki ja muu yhtye ovat olleet tunnetusti sotajalalla aina siitä lähtien, kun kitaristi erosi bändistä vuonna 2008.

Mr Timo Tolkki came down to the show in Helsinki. This was a very emotional thing for everyone. Very good vibes”, yhtye kuitenkin kirjoittaa nyt kuvatekstissään. Todella hieno homma: elämä on liian lyhyt kyräilemiseen käytettäväksi. Kaikkea hyvää niin Tolkille, Michaelille kuin Stratovariuksellekin!