Tuomas Holopainen sanoo Nightwishin hajoavan, mikäli Floor Jansen päättäisi jättää yhtyeen – ”Sataprosenttisen varmasti”

19.8.2021 21:19

Nightwish-luotsi Tuomas Holopainen sanoo Nightwish tarun päättyvän, mikäli solisti Floor Jansen päättäisi jättää yhtyeen.

Nightwishin vuonna 1996 kitaristi Emppu Vuorisen ja laulaja Tarja Turusen kanssa perustanut Holopainen puhui aiheesta kommentoidessaan basisti-laulaja Marko Hietalan eroa Metal Hammerille.

Julkaisu oli kaivanut esiin Holopaisen kommentin vuodelta 2019, jolloin mies sanoi yhtyeen hajoavan, mikäli vielä yksikin jäsen jättäisi sen.

”Niin minusta tuntui vuonna 2019, ja niin minusta tuntui myös Markon lähtiessä”, Holopainen sanoo. ”Perun puheeni siltä osin. Mutta mikäli Floor lähtisi, se olisi siinä, se olisi Nightwishin loppu. Sataprosenttisen varmasti.”

Holopaiselta kysyttiin myös, mitä mies tuumaisi jos yhtye päättäisi ripustaa soittimet naulaan jo huomenna.

”Jos Nightwish lopettaa, se on ollut mahtava matka ja upea 25 vuoden seikkailu”, mies toteaa. ”Sitten minun pitäisi vain keksiä jotain muuta.”

Jansen teki livedebyyttinsä Nightwishin keulilla loppuvuodesta 2012 korvattuaan Anette Olzonin ja liittyi virallisesti orkesterin pääasialliseksi laulajaksi seuraavana vuonna.

Lisää luettavaa