Turbonegro-aikojen synnit koituivat kalliiksi: Hank Von Hell ei päässyt kiertueelle Yhdysvaltoihin

AOP

Donald Trumpin ja demokraattien hallitseman kongressin välisessä sodassa riittää sivullisia uhreja. Kun Yhdysvaltain valtiohallinto on osin suljettu presidentin ja kongressin välisen budjettiriidan vuoksi, heijastuu tämä myös esimerkiksi viisumien myöntämiseen – minkä vuoksi artistien on tavallista hankalampaa päästä esiintymään maahan.

Tämän sai huomata muun muassa entinen Turbonegro-laulaja Hank Von Hell, joka joutuu siirtämään jenkkikiertuettaan, koska viisumia ei ole kuulunut ajoissa. Laulaja kertoo Facebook-päivityksessä, että 1990-luvulla tapahtunut huumehässäkkä nousi yllättäen esteeksi suunnitellulle rundille. Vuonna 2003 viisumi heltisi, mutta koska hallinto on nyt umpisolmussa, menee viranomaisilla asian selvittämiseen kauemmin. Artisti taustajoukkoineen painottaa, ettei kiertuetta ole kokonaan peruttu, vaan se järjestetään myöhemmin tänä vuonna.

”Ei ole mikään salaisuus, että menneisyydessäni on tapahtunut kaikenlaista. 1990-luvulla minut pidätettiin senaikaisten pahojen tapojeni vuoksi, se oli synkkää aikaa elämässäni”, Hank kertoo päivityksessään.

”Tämä ei kuitenkaan ollut ongelma vuonna 2003, kun sain viisumin ongelmitta, eikä sen koommin vuonna 2015, kun vierailin Yhdysvalloissa. Nyt se sitten kuitenkin on.”

Lue alkuperäinen päivitys alapuolelta: