Turmion Kätilöiltä hämmentävä tiedoksianto: MC Raaka Pee kamppailee luukuoliota vastaan

"Nummirockissa yhtye esiintyy taas elämänsä kunnossa, mutta vetää keikan edelleen lonkalta, tuliterältä sveitsiläiseltä kilpalonkalta."
16.5.2016 14:09

Turmion Kätilöt -yhtye on julkaissut Facebook-sivullaan tyylilleen uskollisen mustalla huumorilla höystetyn tiedotteen sinällään vakavasta asiasta.

Tiedotteessaan kuopiolaisorkesteri ilmoittaa, että sen laulajalle MC Raaka Peelle tullaan asentamaan uusi lonkka nukutuksessa tapahtuvassa leikkauksessa keskiviikkona 25.5.

”MC Raaka Peen pitkä toipuminen aivoinfarktista otti rajusti takapakkia kun kivut polven ja lonkan seudulla osoittautuivat verenkiertohäiriön aiheuttamaksi luunekroosiksi eli luukuolioksi. Lonkka on siis aivan kelvoton ja täysin läpimätä. Jalka irroitetaan ja entisen lonkkanivelen tilalle asennetaan uusi sveitsiläinen kilpalonkka”, yhtye ilmoittaa.

Turmion Kätilöt tulee soittamaan kuluvalle viikolle sovitun Järvenpään-keikkansa (Blackpool, 21.5.) normaalisti, mutta Raaka Peen leikkauksesta toipumisen johdosta bändin kesäkuun 10. päivälle ilmoitettu esiintyminen Forssan Bar 54:ssä perjantaina 10.6. tullaan siirtämään perjantaille 22.7. Ennakkolipun omaavia kokoonpano kehottaa olemaan yhteydessä keikkapaikkaan.

Turmion Kätilöiden tiedoksianto päättyy seuraavaan toteamukseen:

”Nummirockissa yhtye esiintyy taas elämänsä kunnossa, mutta vetää keikan edelleen lonkalta, tuliterältä sveitsiläiseltä kilpalonkalta.”

Viime viikolla uutisoimme Turmion Kätilöiden julkaisemasta, vuoden taatusti omintakeisimmasta olutmainoksesta.

Turmion Kätilöiden tuorein pitkäsoitto on vuonna 2015 ilmestynyt Diskovibrator, joka kurotti aina albumilistan piikkipaikalle saakka. Samainen kiekko oli myös teidän lukijoidemme mukaan julkaisuvuotensa kolmanneksi paras kotimainen albumi.

Soundi toivottaa MC Raaka Peelle pikaista kuntoutumista!

Lisää luettavaa