Turun Klubilla motivoitunut ja innostunut uusi vetäjä – Loppuvuoteen saatu muutama lisäkeikka

16.11.2015 11:58

Konkurssin partaalta pelastetun Turun Klubin uudeksi vetäjäksi haki 60 henkilöä ympäri Suomen. Klubijohtajaksi valittiin turkulainen tapahtumatuottaja ja kulttuurivaikuttaja Janne Kiviniemi.

– Kyllä mä lähden tosi motivoituneena ja innolla tähän pestiin. Pitkään Turun musiikki- ja kulttuurielämää aktiivisesti seuranneena ja erilaisia juttuja tehneenä tämä on tietyllä tavalla ihan looginen jatke mun toiminnalle. Ja hieno vaihe päästä mukaan just nyt tässä uusiutumis- ja rakennusvaiheessa. Onhan tämä haastava homma, mutta en muuten koe mitään ihmeempiä paineita muuta kuin hyvässä mielessä. Turun kokoinen talousalue tarvii ehdottomasti yhden oikean tämän kokoluokan live/rock-klubin keskustan alueelle ja vaikea kuvitella parempaa jengiä toteuttamaan sitä, Kiviniemi kertoo Klubin virallisessa tiedotteessa.

Kulttuurituottajan koulutuksen saaneella Kiviniemellä on lähes 25 vuoden kokemus bändi- ja konserttitoiminnasta. Viime aikoina Kiviniemi on toiminut aktiivisimmin tapahtumatuotannon osalta Turku Modern -festivaalin parissa, jonka kokonaistuotannosta hän on ollut päävastuussa. Hän vaikuttaa myös punkyhtye 1981 riveissä.

Uuden klubin avaamisesta tiedotetaan lisää lähiaikoina. Osa loppuvuoden sovituista keikoista saadaan toteutettua ja jo aiemmin uutisoituun keikkakalenteriin on saatu jopa muutama keikka lisää. Tulevaa ohjelmaakin paljastetaan jo yhden keikan verran: 23.3. uudelle klubille saapuu J.Karjalainen.

Turun Klubin loppu- ja alkuvuoden ohjelmisto näyttää seuraavalta:
Pe 20.11. Samae Koskisen Korvalääke
Pe 20.11. Pyhimys
La 21.11. Iisa
La 28.11. Huoratron
To 3.12. Mokoma
Pe 4.12. Eluveitie (CHE), Skalmöld (IS), Ithilien (BE)
La 5.12. Scandinavian Music Group, Wedding Crashers
Pe 11.12. Don Johnson Big Band, Petteri Sariola
La 12.12. Turisas
To 17.12. Lissie (USA)
Pe 18.12. Atomirotta
La 19.12. Metallihelvetti esittää: Shape of Despair, Lord Vicar, Harvest Bell
Ke 23.12. Hevinkelium
La 26.12. Paperi-T, View
To 31.12. Sima, Ruma
Ke 23.3. J.Karjalainen

Lisää luettavaa