Turussa järjestetään uusi punkfestivaali – Monipuolisessa ohjelmistossa niin veteraaneja kuin uudempia tulokkaita

Punk raikaa Turun Taiteen talon pihassa elokuussa.
30.6.2023 10:35

Punk ja Yäk on uusi punkiin keskittynyt festivaali, joka järjestetään Turussa Taiteen talon pihassa 11.-12. elokuuta. Stupido Productionsin tuottaman festivaalin ohjelmisto on monipuolinen katsaus genreen sisältäen niin 1970-luvun lopun veteraaneja kuin uudempia tulokkaita. Lavalla nähdään Pelle Miljoonan varhaistuotantoon keskittyvä Pelle & Pispala Punks, J.M.K.E., The Valkyrians, Kumikameli, Aino & Hajonneet, Pojat, Tumppi Varonen & Problems, Vihan Muna, Maximum Akne, Nolla Nolla Nolla, Donna & Dynamiters, Persoonallisuushäiriö, Kätyrlauma, Abnormi, Punk Lurex Ok, Lapsuus sekä ensimmäisen Turun-keikkansa tekevä Sehr Schnell.

”Turun kesä on täynnä hienoja festivaaleja, kuten Ilmiö, Kesärauha ja Turku Modern, jotka esittelevät kattavasti uudempaa ja enemmän indieksi laskettavaa musiikkia. Ajattelimme, että Turun kesä kaipaa kuitenkin vielä yhtä tapahtumaa, jonka kohderyhmä poikkeaa edellä mainituista”, kerrotaan festivaalin tuotantoportaasta.

Yhden päivän lipulla on hintaa alkaen 35€,  kahden päivän lipulla 60€. Lippuja saa Tiketistä sekä Stupidon kivijalkakaupasta. Tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja. Lisätietoja löydät tapahtuman nettisivuilta tai Facebook-sivuilta.

Lisää luettavaa